09 mei 2020

                                                                     

WWW.BACKT0BASIC.NL

NO WAP = MORE SAWP

 

Komen jullie liever op een feestje waar contacten worden gelegd en dat wel eens een hele actieve avond voor jullie zou kunnen worden i.p.v een feestje waar het alleen op de dansvloer gebeurd?

Een  feestje waar mensen een paar uur na binnenkomst  de weg kwijt zijn al of niet met een ballon in de mond is niet waar wij om bekend staan. Profielen met verwijzingen naar  partydrugs, door sommige liefkozend liever  “snoepjes” genoemd zijn bij ons uitgesloten van deelname.

 

Ons zero tolerance beleid m.b.t. partydrugs heeft mede gezorgd voor zeer succesvolle avonden waar stellen uit alle windstreken ons elke editie weer weten te vinden om onder het genot van een hapje, drankje en dansje elkaar te ontmoeten voor een spannend en erotisch avontuur zonder allerlei poespas van thema's, aparte dresscodes. Bij ons geen hele line-ups van DJ's waar de focus meer ligt op dansgebeuren, zien en gezien worden, maar bij ons  zijn het weer avonden van het ONTmoeten  die gericht zijn om MET ELKAAR en VAN ELKAAR te genieten.

 

Nog nooit bij ons geweest?

 

BACKTOBASIC geeft avondjes voor "down to earth" stellen, die in een ge(il)zellige atmosfeer elkaar willen ontmoeten op sfeervolle locaties en waar partydrugs absoluut "not done" zijn!  Bij ons zullen jullie je gelijk op je gemak voelen door de amicale sfeer. Bij BACKTOBASIC zijn geen verplichtingen,  in een gemoedelijke omgeving kennis maken met stellen, die houden van dezelfde lifestyle is de insteek.

 

Nog nooit op een besloten party geweest?

 

Is die drempel nog wat hoog voor jullie .. we hebben altijd de mogelijkheid een half uur eerder bij ons binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en lekker te acclimatiseren. De BACKTOBASIC crew, bestaat uit swingers pur sang. Wij geven party's voor swingers gegeven door swingers.

 

Onze  avonden zijn alleen voor stellen en single dames.

Er worden door ons de hele avond gratis huisgemaakte hapjes geserveerd zoals tapas, home made sushi, warme en koude snacks zowel vlees vis als vega en ook tropisch fruit zal niet ontbreken.

 

De entree is €65 voor een stel en €32,50 voor een dame De drankjes zijn vriendelijk geprijsd  €2,50 voor wijn  bier en fris

 

BACKTOBASIC staat voor "Geil met Stijl"

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames vanaf 21 jaar

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid

BACKTOBASIC is een sterk groeiende groep van gelijkgestemden

BACKTOBASIC heeft een gemêleerd publiek

BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd, maar niet geëvenaard

 

Rules:

  • Partydrugs zijn bij ons ABSOLUUT niet toegestaan! Bij overtreding verlaat je het pand zonder restitutie van entreegeld en wordt je LIFETIME geroyeerd)
  • Bij ons wordt ook niet geblowd in de rookruimtes!

 

De locatie is deze editie in Lelystad de club is ruim van opzet met een 35-tal erotische ruimtes inclusief sauna en jacuzzi, speelkelder, 2 bar ruimtes met dansgelegenheid. Heerlijke loungeruimtes zowel voor niet-rokers als voor rokers en gratis parkeren voor de deur.

Gezellige zitjes bij de open haard ( )

 

Meer info over door ons georganiseerde feesten vinden jullie ook op PARTY40DOWN voor jongeren, BIBACKTOBASIC voor bi-stellen en KINKYBACKTOBASIC voor stoute stellen.

 

Er is nog plek op 14 maart en kunnen jullie er op zaterdag 9 mei niet bij zijn ook onze zomer editie is al te reserveren deze is in Utrecht  ( Breukelen Organza club )

 

Meer info op het net:

 

www.backt0basic.nl

www.party40down.nl

www.party40down.com  

www.bibacktobasic.nl

www.kinkybacktobasic.nl 

 

Liefs van het Backtobasic team xxx                                                                    


Het voorjaar is in aantocht en over 2 weken verwelkomen we jullie graag op ons feestje op 14 maart waar we nog plek hebben voor enkele stellen. Deze avond is al goed gevuld dus tijd om de volgende in te plannen.

 

Dat is zaterdag 9 mei geworden!

 

Dus aan al onze lieve BACKTOBASIC  vriendjes en aspirant-leden zeggen we… Trek  alvast jullie agenda voor de mei editie en zet je op de reserveringlijst. Jullie hoeven geen tickets te bestellen  of vooraf te betalen, bij ons betaal je pas bij binnenkomst, dus als er iets tussendoor komt is een reservering annuleren geen enkel probleem.

 

Messenger, wisten jullie al dat SDC een nieuwe  functie heeft?

Sta je bij ons op de gastenlijst dan is er de mogelijkheid op berichtjes te plaatsen die alleen door de andere gasten  ( en ons HAHA ) gelezen kunnen worden! Hier kun je dan alvast kennis maken met een praatje. Of bijvoorbeeld een carpool oproepje plaatsen etc.

 

Nog nooit bij ons geweest?

 

Onze feesten staan erom bekend dat ze laagdrempelig zijn waar altijd een ge(il)zellig sfeer hangt en waar stellen elkaar ontmoeten in de beste clubs van Nederland Single mannen komen niet bij ons.